dutch

Verzenden & retouren

scheepvaart
Internationale scheepvaart wordt afgehandeld door International EMS, binnen 1 week tijd leveren meestal.
Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen worden gevolgd op de EMS website.
Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express mail ONLY, en we gebruiken geen regelmatige Air Mail voor internationale bestellingen. Daarom kunt u genieten van gratis verzending en grote korting aanbieden here.Save meer geld genieten nu echte gloednieuwe kwaliteit.
Wij zijn een professionele online dealer en vraag EMS express schip de items voor us.Please zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.
Alle schoenen worden binnen een andere doos worden gemaild !!
Na het plaatsen van een bestelling, kunt u uw bestelling online volgen met het klikken op de Botton van "Order Tracking" op de website!
terugkeerbeleid
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Als terugkerende items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 25% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de verzend-en administratiekosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, als we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verzonden e-mailen wij u na krijg je onze feedback!
uitwisselingen
Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u graag om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te komen voor een terugbetaling * (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen.
U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen naar u worden geretourneerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items naar u terug zijn. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen veiligheid, als we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Bestel Annulering
Annulering van een bestelling voordat de bestelling is verzonden, zal oplopen annuleringskosten in rekening, dat is 15% van het totale orderbedrag. Wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk, dus we zijn niet altijd in staat om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Annulering verzoeken na de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer.
Vriendelijke Opmerking: Als u uw 10-cijferig volgnummer niet binnen 3 dagen te ontvangen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het ​​volgen van orders '.
Back